Resultaten voor eten afhalen amsterdam

Welkom bij Thais restaurant Pasoek.
Bij Thais restaurant Pasoek kunt u lekker uit eten, lunchen, uw eten afhalen of laten bezorgen binnen Amsterdam-Noord. Elke week is er een afhaalgerecht in de aanbieding, het weekmenu. Daarnaast serveren wij de Pasoek Special: een wisselende, Thaise lekkernij die niet op de reguliere menukaart voorkomt. Welk gerecht in de aanbieding is of wat de Pasoek Special is kunt u vinden op deze website. Het restaurant is gevestigd aan de Kamperfoelieweg 7 in Amsterdam, vlakbij het Mosplein, de Pekmarkt, het NH-Hotel en op loopafstand van het Eye Filmmuseum en de Tolhuistuin.
incasso no cure no pay
Afhaalrestaurant Amsterdam Eten Afhalen De Telefoongids.
Een bedrijf toevoegen. Afhaalrestaurant in Amsterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 15.4 door 11 beoordelingen. Toraja House Indonesisch Afhaalcentrum. 16 april 2015. Heerlijk Indonesisch eten in een echte gezellige buurttoko. Ook leuk om het daar op te eten, want boven zit je best. 5 / 10 / 5. Gemiddelde uit 1 beoordelingen. Beoordeel dit bedrijf. 23 augustus 2013. Kom er al 8-9 jaar, altijd goed gegeten. 4 / 10 / 5. Gemiddelde uit 1 beoordelingen. Beoordeel dit bedrijf. Bunga Mawar Indonesisch Restaurant. 24 april 2012. Het vriendelijke echtpaar en eigenaren van Bunga Mawar komen uit Indonesi. Zij serveren diverse eerlijke en betaalbare. 4 / 10 / 5. Gemiddelde uit 1 beoordelingen. Beoordeel dit bedrijf. Als u geen tijd hebt om te koken en geen zin hebt om in een restaurant te eten, kunt u eten bestellen bij een afhaalrestaurant. Het enige wat u hoeft te doen is het eten afhalen en daarna kunt u genieten van de maaltijd.
Bureaustoel
Thais eten bezorgd of afhalen in Amsterdam Top Thai Thuis.
Wij zijn hierdoor in staat eerlijk en vers eten op tafel te zetten. Onze chef-kok is een goed opgeleide en getalenteerde dame die een frisse wind door het bedrijf en de keuken laat waaien. Onze gekwalificeerde koks werken met passie aan uw gerecht. Kwaliteit staat bij ons voorop, ook in de bezorging. De bestelde maaltijden worden door onze bezorgers zo snel als mogelijk bij u thuis bezorgd. Voor een eerlijke prijs kunt u genieten van een échte Thaise maaltijd. Kies uit onze gevarieerde keuken. Doe de postcodecheck en bestel.: 1600: 2200: uur. 1600: 2200: uur. 1600: 2200: uur. 1600: 2200: uur. 1600: 2200: uur. 1600: 2200: uur. 1600: 2200: uur. Elke dag geopend van 1600: uur 2200: uur. 2018 Top Thai Thuis Tweede Naussastraat 3 1052 BJ Amsterdam T: 020 688 13 05 info@topthaithuis.nl.
thai amsterdam
Eten afhalen en laten bezorgen in Amsterdam Hapsalons.
Eten bezorgen en afhalen in Amsterdam. Wat kun je eten in Amsterdam. Kies n van de volgende thema's' om alle afhaalrestaurants en bezorgdiensten in Amsterdam met die betreffende keuken of formule weer te geven. Afhalen in Amsterdam 1834. Bezorgen in Amsterdam 1552.
Busaba Menubalk. Thais afhaal restaurant.
Restaurant Golden Pauw.
De 10 beste bezorgrestaurants in Amsterdam TripAdvisor.
18 van 252 resultaten. Indiaas Aziatisch Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Reserveer een tafel. Taj Indian Restaurant Amsterdam. 19 van 252 resultaten. Indiaas Aziatisch Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Beste Indiase restaurant buiten Lo 28/02/2018. Geweldig lekker Indiaas eten 13/01/2018.
SOI Deli Thai Food Cafe Thai Street Food To Share Afhalen.
SOI Deli Thai Food Cafe afhalen. Vier voormalige hotelschool studenten wilden Amsterdam kennis laten maken met authentiek Thais street food to share zoals u dat kan krijgen in Thailand en begonnen Thai Food Cafe. Ondertussen zijn er drie zaken geopend in Amsterdam waaronder SOI Deli waar u Thais eten kunt afhalen maar ook laten bezorgen.
Kantjil de Tijger Indonesisch restaurant in Amsterdam.
Lunch, rijsttafel of Kantjil To Go. Indonesisch restaurant Kantjil de Tijger schittert al meer dan 25 jaar op een levendige toplocatie bij het Spui, in de ziel van Amsterdam. Of je nu s middags komt voor live-cooking lunch in de New Asian Brasserie, even snel voor een Ka ntjil To Go box of s avonds voor een uitgekiende Rijsttafel; onze bevlogen bediening zorgt er altijd voor dat je je helemaal senang voelt.
Deel maaltijden met je buren via Thuisafgehaald.
Robbin: Thuiskok Nadia heeft voor mijn afstuderen een 4-gangen diner gemaakt. Ze heeft bijna de hele dag in de keuken gestaan om er wat van te maken. Dankzij haar heb ik zelf niet naar het eten om hoeven kijken en had ik de volle aandacht voor mijn gasten.

Contacteer ons