Meer resultaten voor japans eten amsterdam

Sushi restaurant Amsterdam Shabu Shabu.
Aan het Rembrandtplein vindt u gezellige en hippe restaurants en cafés. Wat is er nu leuker dan een dagje winkelen of sightseeing af te sluiten met de lekkerste all you can taste sushi in Amsterdam? U reserveert al een avond sushi eten bij Shabu Shabu Amsterdam vanaf 2750, per persoon.
Amsterdam
Tomo Sushi Japanse Restaurant.
Wij zijn een modern ingericht Japans sushi en grill restaurant dat zich sinds 2000 in het hart van Amsterdam bevindt. Wij zijn een modern ingericht Japans sushi en grill restaurant dat zich sinds 2000 in het hart van Amsterdam bevindt.
Amsterdam
Yamazato Japanse haute cuisine Hotel Okura Amsterdam.
U vindt Yamazato Restaurant op de begane grond van Hotel Okura Amsterdam. Hoe u het Okura kunt bereiken ziet u in de routebeschrijving. We raden u aan uw tafel vooraf online te reserveren of telefonisch bij het team Restaurant Reserveringen via 020 6787 450. Wat kunt u verwachten in Yamazato? Yamazato Restaurant is het eerste traditionele kaiseki restaurant buiten Japan dat is bekroond met een Michelinster. De normen die gelden voor de kaiseki keuken verschillen zeer van die van de moderne Japanse keuken. Dit betekent dat het menu volgens klassieke kaiseki structuur is samengesteld. De gerechten, het servies en de kimono's' van de serveersters zijn allemaal ondergedompeld met symboliek naar de veranderingen van de seizoenen. Maak kennis met de Japanse cultuur. Wij zijn ervan bewust dat niet iedereen bekend is met de specifieke culturele gebruiken en ingrediënten die worden gebruikt. Wanneer u bijvoorbeeld niet bekend bent met het eten met stokjes, kunt u hier vanalles over lezen, of het personeel simpelweg vragen naar stokjes voor beginners of wat bestek. Hoewel de meeste medewerkers in de bediening van Yamazato Japans zijn en Engels zullen spreken, kunt u hen altijd vragen naar uitleg.
airbnb huis verhuren
Restaurant Ken-Ichi.
Sushi eten in Osdorp. Ken-Ichi is een jong en hip sushi grill restaurant in Amsterdam Nieuw-west. Een plek voor meer dan 90 gasten om van meer dan 100 verschillende Japanse specialiteiten te genieten. We zijn er voor diner maar ook voor de lunch. Vers Japans dineren.
Genroku Korting bij sushi eten, japans restaurant amsterdam.
Dessert A la carte. Welkom bij Genroku Restaurant. Japans Restaurant Amsterdam vers gemaakte sushi. Het restaurant biedt ook een afhaalservice aan. Wij zullen dan voor u verse sushi maken op bestelling. All You Can Eat alle dagen van de week.:
Japans restaurant UMENO Amsterdam.
In het authentieke interieur waant men zich in Japan en kan eenieder dagelijks in alle rust genieten van het beste dat de Japanse keuken te bieden heeft. De kenner van Japan zal zich er onmiddellijk thuis voelen. Voor wie niet met Japan bekend is, zal eten bij Umeno ongetwijfeld een verrassend avontuur zijn.
Japans Eetcafe Tanuki.
The 10 Best Japanese Restaurants in Amsterdam TripAdvisor.
Romantic Restaurants in Amsterdam. Canal Ring Grachtengordel Restaurants. Dam Square Restaurants. De Pijp Restaurants. Japanese Restaurants in Canal Ring Grachtengordel. Japanese Restaurants in Centrum. Japanese Restaurants in Dam Square. Japanese Restaurants in De Pijp. Japanese Restaurants in Jordaan. Museum Quarter Museumkwartier Restaurants.
home.
We are also good for all kinds of diet restriction such as vegan dietnon, dairy products diet etc. If you are looking for real Japanese food by real Japanese owner-chef, please come and try restaurant AN. Hand Made Home Made.
5 favoriete Japanners in Amsterdam Barts Boekje.
En je hebt van die periodes dat je alleen, of in elk geval vooral, Japans eten wil. Zitten we midden in. Vandaar de vijf, wat ons betreft, lekkerste en gezelligste Japanners van Amsterdam die de sushi ver voorbij zijn. De klassieker uit het rijtje, zo één die je vast weer vergeten was, en waarvan je dankbaar bent dat je er hier weer eens over leest.

Contacteer ons