Zoeken naar eten amsterdam west

Eten drinken Amsterdam-West De Westkrant.
Wat betreft het eten zit je in Flora in de hemel. Foodhallen naar Rotterdam. Martine de Vente jan 20, 2018. De oprichters van de Foodhallen in Amsterdam gaan volgens hetzelfde concept in Rotterdam aan de slag, zo meldt het AD. Het Rotterdamse zusje van. 37 redenen waarom West het lekkerste stukje Amsterdam is.
expert
Leukste hotspots Amsterdam West MyTravelBoektje.
The best there is in Amsterdam voor wat betreft cake koek. Vanaf het begin bij mij favoriet, maar een heel eind trappen vanuit Oost. Gelukkig hoeft dat niet meer want ik heb nu een eigen vestiging bij mij om de hoek. Goede salades, gezonde sappen en lekker yoghurtjes. Echt een healthy hotspot! Een hotel en restaurant in één, met een hippe, groente en vintage vibe. Het ontbijt bestaat uit eggs Benedict, scones en yoghurt met homemade granola. Voor de lunch serveren ze naast heerlijke broodjes ook steak tartare, pasta en ze hebben een extreem goede burger. Savonds is Morgan Mees ook echt heel erg leuk. Perfect voor een romantic dinner, maar ook de ideale locatie voor een fancy girls night out! Vegan food goods. Voor all you healthy people deze hotspot in West is awesome! Biologische koffie, salades, sandwiches én vegan burgers staan hier op het menu. Zin in zoets? Ook daarvoor moet je hier zijn! Open sinds juni en direct berucht om de ribs. Wie House of Cards kijkt snapt het direct. Braai is simpel. Geen poespas, geen goedoe, gewoon goed eten.
penny board
amsterdam-west De Groene Meisjes.
Lees verder Jacketz Amsterdam/Leiden. groen eten, Groen reizen aardappel, Amsterdam, amsterdam-west, diner, gezond, hotspot, jacketz, leiden, lunch, vegan. Alle 17 reacties bekijken. 8 december 2014. Hotspot: Berry Amsterdam Oud West. Het leukste aan het wonen in Amsterdam is denk ik dat je nooit stopt met het ontdekken van leuke tentjes.
VPN
Mossel Gin MOSSELENGIN.NL.
Amsterdam
Restaurant DS De School Amsterdam.
Let op: op kerstavond, eerste en tweede kerstdag, oud en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Reserveren kan door te bellen naar 020-7373197 tussen 13.00 en 18.00. Adres: Jan van Breemenstraat 3, Amsterdam. Ons menu wijzigt wekelijks, dit is een voorbeeld van wat u kunt verwachten.
Amsterdam
Leuke locaties in Amsterdam West Bourgondisch Amsterdam.
Jouw beoordeling hier? Bij tapasrestaurant Pikoteo in Amsterdam West hangt een lokale sfeer. Het is gevestigd aan het einde of het begin, zo je blieft van de Houtmankade. De meeste bebouwing eromheen bestaat uit huizen en dat draagt bij aan het verborgen-pareltje-gevoel. Laat het eten nou ook nog eens goed smaken.
funda amsterdam west
Radijs Ontbijt Lunch Diner Borrel Amsterdam.
Ook mag je best even voorproeven van het speciaalbier op de tap envertellen ze graag het verhaal achter de honingpotjes van een lokale imker. Dit is trouwens een van de weinige plekken in Amsterdam waar je verse verveine thee kunt drinken.
Eetcafé Kade West Amsterdam Home.
Geniet op een unieke locatie van een drankje en een hapje, in een ongedwongen sfeer. Gezellige bediening, fijne setting met een terras waar de zon de hele dag schijnt en een open keuken maken Kade West een eetcafe / restaurant waar je vaker terug wilt komen.
WestergasTerras Restaurant.
Het Westergasterras is al ruim 10 jaar een populaire hotspot in Amsterdam op het steeds drukkere Westergasfabriekterrein in Amsterdam Westerpark. Met de vele evenementen rondom het Westergasterras en de Gashouder wordt het ieder jaar weer drukker. Summer Breeze Latin Night at Westergasterras.
Mediacafé Amsterdam Restaurant Westergasfabriek bij het Westerpark.
Voorkom teleurstelling en reserveer van te voren. 1014 DB Amsterdam. Maandag t/m vrijdag: 1600: 100.: Zaterdag Zondag: 1400: 000.: Volg het Mediacafé. 1652: 31 May 17. Absolutely good when catered for the opera. Love the outdoor seating with live piano music during a warm summer night. 1302: 17 May 17. Goed eten en een goede service voor als je naar een tv programma gaat.

Contacteer ons