Op zoek naar eten aan het water amsterdam?

Café Restaurant Riva.
Restaurant aan de rivieroever. Café-Restaurant Riva kenmerkt zich door een internationale keuken, een uitgebreide wijnkaart en een mooi terras op de Amstel. U kunt bij ons terecht voor lunch, borrel en diner. Er is vanaf 1800: uur gelegenheid gratis te parkeren bij de Rembrandttoren 4 min. Hiervoor graag voor 1700: uur uw verzoek mailen naar info@caferestaurantriva.nl of bellen naar 020-760 20 30. Café-Restaurant Maandag t/m vrijdag geopend van 1100: tot 0100: Zaterdag en zondag geopend van 1200: tot 0100.: Keuken Maandag t/m vrijdag van 1130: tot 2200. Zaterdag en zondag van 1200: tot 2200: Lunch 1130: t/m 1500.: Snacks vanaf 1500.: Diner vanaf 1730.: 1096 HH Amsterdam.
hard water
17 x ultieme hotspots in Amsterdam-Noord Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Views. Pijltje. Pijltje. Views. Views. Likeability of 5. Views. Pijltje. Pijltje. Views. Views. Camer
Aan de overkant van het water vind je Van Dijk en Co, deze groothandel in antiek is enorm populair onder Amsterdammers. Tafels, stoelen, gave kasten en nog veel meer, een hemel op aarde voor brocante-liefhebbers! Adres: Papaverweg 46, 1032 KJ Amsterdam. Stoer, creatief, origineel en met een rauw industrieel randje door de opbouw met zeecontainers: we zijn beland bij Pllek op de NDSM-werf. Met stadsstrand en dus fenomenaal uitzicht over het IJ en de stad. Pllek is de plek voor lekker eten, dansen en drinken.
Amsterdam
Restaurant van Puffelen.
Lees ook de recensie van Yourlittleblackbook. Het café is de plek waar alles begin jaren tachtig begon: een Amsterdamse bruine kroeg met een paar tafeltjes achterin, waar je erg lekker bleek te kunnen eten. Zó lekker zelfs dat besloten werd tot een grote uitbreiding, waardoor het huidige cafégedeelte van Restaurant Café Van Puffelen nauwelijks een kwart van de totale oppervlakte van het restaurant beslaat. De sfeer is in al die jaren echter niet veranderd: buurtbewoners, studenten en toeristen: iedereen is welkom en voelt zich ook thuis. s Avonds bieren met vrienden, overdag lunchen op het terras aan de Prinsengracht of borrelen op een afspreeklocatie die echt iedereen kent. Het café is ook dé locatie in het centrum van Amsterdam voor een geslaagd verjaardagsfeest, een afstudeerborrel of een personeelsborrel.
akoestische
Amstelhaven Bar Restaurant Amsterdam.
Bar Restaurant Amstelhaven is met het grootste vlonderterras van Amsterdam een unieke plek om in de zomer te genieten van de ondergaande zon en aan te meren met de boot voor lunch, diner en een borrel. In de winter dient u echter wel van te voren te reserveren voor lunch als diner.
hyaluronzuur serum
Nazomeren op de 27 beste terrassen van Amsterdam Quote.
In volstrekt willekeurige volgorde zijn dit de beste buitenzitstekkies van onze redactie, en die van Elle Eten: Plus: welke benen kunt u wáár zien? Middenin het centrum zit sinds kort Hoftuin, een plek waar je naar toe kunt voor een uitgebreid ontbijt, voor de lunch of voor de thee. Het bijzondere aan Hoftuin is de plek, het ligt in een binnentuin verscholen tussen de Nieuwe Herengracht en de Nieuwe Keizersgracht, naast de Hermitage. Hoftuin, Nieuwe Herengracht 18A, Amsterdam. Terras de LEurope Centrum. Een knap staaltje Saint-Tropez aan de gracht noemen we dit. Direct aan het water geniet je beschut van de zon.
Bloem eten en drinken welkom.
Bloem eten drinken is gelegen op een prachtige locatie in de Plantagebuurt in Amsterdam, tussen de monumentale panden. en tegenover Artis. s Zomers geniet je van het fijne terras aan het water, met zon tot zonsondergang en binnen biedt de bovenverdieping.
Amsterdamse restaurants aan het water Nieuws Telegraaf.nl.
Cruquiusweg 67, Amsterdam. Een nieuw stoer café/restaurant op de NDSM-werf aan het water is Pllek. Pllek is opgebouwd uit rauwe industriele materialen, heeft een groot terras met een strandje aan het IJ en een zomerprogramma vol feestjes, films, live optredens, theater en ochtend yoga. Het eten is biologisch, bereid door chefkok Dimitry Mulder.
I-Dock restaurant Amsterdam.
Restaurant I-Dock ligt aan de enige passantenhaven in het centrum van Amsterdam. Het grote drijvende terras ligt midden tussen de bootjes en op het zuiden. In deze maritieme en tegelijk stedelijke omgeving kun je genieten van de zon, een hapje en een drankje.
De vijf beste hotspots aan het water Amsterdam Nautica.
Je kunt er typisch Surinaamse producten eten, maar als je gewoon wilt genieten van je gewoonlijke Gin Tonic met bitterballen, dan ben je hier ook prima op je plek. Café restaurant Stork. Stel je eens voor: je bent aan het genieten van een heerlijk bereide visschotel, en dan ineens vaart er een groot cruiseschip voorbij. Een betere ambiance kun je niet krijgen bij een visrestaurant, toch? Café restaurant Stork, gelegen aan de Noordelijke IJ oevers, biedt deze mooie ervaring. Hoewel het is gevestigd in een voormalige industriële loods, voelt de aankleding warm aan en vooral s avonds is het een van de meeste sfeervolle terrassen van Amsterdam. Thuis aan de AMSTEL. Café Thuis aan de AMSTEL biedt bezoekers een rustige, huiselijke setting langs het water.
Loetje aan t IJ Het restaurant binnen is ruim en modern. De hoge ramen zorgen voor licht, overzichtelijkheid en een prachtige kijk op het gezellige, drukke water met de vele schepen en bootjes.
Loetje aan t IJ is gevestigd in de kop van het havengebouw van Amsterdam Marina, in Amsterdam Noord. Deze jachthaven ligt bij één van de meest dynamische culturele hotspots van Noord: de NDSM-werf. Rondom het opvallende pand ligt een prachtig houten terras met aanlegsteigers voor gasten die met de boot naar Loetje komen. Het restaurant binnen is ruim en modern. De hoge ramen zorgen voor licht, overzichtelijkheid en een prachtige kijk op het gezellige, drukke water met de vele schepen en bootjes.

Contacteer ons