Op zoek naar uit eten in amsterdam noord?

Noord-gestoord! Favoriete Restaurants in A'dam' Noord ELLE Eten.
Favoriete Restaurants in A'dam' Noord. Amsterdam-Noord is booming. Creatief talent vestigt zich massaal in de noordelijke regionen van onze hoofdstad en ook op culinair vlak is er van alles te beleven. Van pop-up restaurants tot hotels en lunchcafés, dit zijn de meest happening hotspots. Of je sla lust 7x gezond fastfood afhalen. Van currywurst tot food market: 10x streetfood Berlijn. 12 Franse restaurants en bistro's' in Amsterdam.
Amsterdam
Leukste hotspots Amsterdam Noord MyTravelBoektje.
Leuke muziek, goede wijnen en het eten is perfect. De pompoen ravioli met truffel is het omfietsen sowieso waard, maar de kreeft en frietjes zijn ook echt the bomb! Gezonde biologische soepen voor als je de kroketten in de kantine zat bent. Elke week hebben ze verschillende soepen die geserveerd worden met vers landbrood. Geen zin in soep? Ze hebben ook heerlijke broodjes, taarten en af en toe salades. De Soepboer zit op de van der Pekstraat 93 en is de ideale plek voor een snelle lunch of een gezonde afhaal maaltijd op kantoor! Niet meer weg te denken want de Eye domineert de skyline van Amsterdam. Je kunt hier heerlijk lunchen en natuurlijk naar de bios. Ze draaien vooral moderne art-house films en de bekende klassiekers. Veel gaver dan een filmpje pakken bij Pathé. Dit zit schuin tegenover het Eye waar je net als bij Paradiso kunt genieten van upcoming bands and artists. Ze hebben een chille terras tuin dus als het zonnetje schijnt zit je hier helemaal top. Ze hebben ook een café/restaurant en dat is voor de hipsters uit Noord een echte hotspot!
verbeteren
17 x ultieme hotspots in Amsterdam-Noord Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Views. Views. Views. Likeability of 5. Camera video. Views. Views. video icon. Pijltje. Pijltje. Like
Dit cultureel café-restaurant zit op een toplocatie met kilometers water van het IJ rondom en de buzz van Amsterdam in de verte. Eten doe je uit een Nederlands-Mediterraanse keuken waarin ook borrelhappen thuishoren. Leuk is het Stampvol-concept met iedere zondagmiddag livemuziek en stamppotten met vlees of vegabal voor een tientje. Zomers staan er van donderdag tot en met zondag livebandjes op het Noorderlichtpodium. Adres: NDSM-Plein 102, 1033 WB Amsterdam. Als vliegen op de stroop, zo snel wist iedereen Restaurant Stroop met pannenkoeken meer te vinden. Niet zo gek, want in deze oude voetbalkantine huist een puik pannenkoekenrestaurant met een waanzinnig terras. De vertrouwde pannenkoek is hier in een nieuw jasje gestoken en de ingrediënten komen van eigen oogst en terrein; Stroop hoort bij stadslandbouwproject NoordOogst. Denk: scharrelspek van de Buitengewone varkens en biertjes van brouwerij De Vriendschap. Lekker, voedzaam en duurzaam. Adres: Meteorenweg 272, 1035 RN Amsterdam. Jumbo Foodmarkt in Noord.
artiest boeken
Top 7 restaurants in Amsterdam Noord I amsterdam.
Tucked behind Central Station is Amsterdam Noord North, a growing cultural hub of art and gastronomy. After viewing the exhibitions and chatting with the locals, sit down for a meal at one of these top restaurants in Amsterdam Noord. Top 7 restaurants in Amsterdam Noord.
hyaluronzuur serum
Restaurants in Amsterdam-Noord Amsterdam Noord.
Vier wielrenners Van Nek uit Amsterdam-Noord. Johannes Leendert Scherpenisse. Jacobus van Eck. Potgiesser, gymleraar en verenigingsman. Woning en Hypotheek. Browse Home / Amsterdam Noord Cultuur / Restaurants in Amsterdam Noord. Restaurants in Amsterdam Noord. Locatie Amsterdam Noord Cultuur. Plaats een reactie.
De 10 beste restaurants in de buurt van NDSM TripAdvisor.
07, km van NDSM. Met vrienden uit eten 19/06/2018. Diner met Groep 20/05/2018. Keukens: Nederlands, Europees. 215 van 3.603 restaurants in Amsterdam. 13, km van NDSM. Wat een aanfluiting! Fantastisch eten, maar te wein 25/05/2018. Keukens: Mediterraan, Europees, Spaans, Fusion. Reserveer een tafel. 316 van 3.603 restaurants in Amsterdam. Van Diemenstraat 408 1013 CR. 12, km van NDSM. Verrassende wijnen 20/06/2018. Voor deze prijs mag het totaal 16/06/2018. Keukens: Nederlands, Europees, Internationaal. Bickers aan de Werf. 62 van 3.603 restaurants in Amsterdam. Bickerswerf 2 1013 KX. 17, km van NDSM. Super plek om te lunchen 05/06/2018. Keukens: Nederlands, Europees, Hedendaags. Reserveer een tafel. 93 van 3.603 restaurants in Amsterdam. 19, km van NDSM. Uitstekend gedineerd met groot 19/05/2018. Keukens: Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten, Europees. Reserveer een tafel. Small World Catering. 80 van 3.603 restaurants in Amsterdam. Binnen Oranjestraat 14. 21, km van NDSM. Beste Vibe/Beste lunchdeals 09/10/2017. Reserveer een tafel. Bagels Beans Haarlemmerdijk. 131 van 3.603 restaurants in Amsterdam. Haarlemmerdijk 122 Noord Holland.

Contacteer ons