Op zoek naar uit eten in amsterdam noord?

Amsterdam - Slotenmaker Antwerpen Rob.
Logisch ook, want elk pand heeft zijn eigen beveiligingsnoden. Wij komen bij je langs, bestuderen de uitdagingen en stellen onze totaaloplossingen voor, op basis van je budget. Een veilige woning, met de beste bescherming voor je kostbaarheden of goederen met emotionele waarde.
Café / Restaurant THT Amsterdam.
THT bevindt zich in de oude kantine van de Shell. Van 1941 tot 2011 nuttigden 1200 werknemers van Shell iedere dag hier hun lunch. Precies 70 jaar later kreeg het karakteristieke pand, ontworpen door architect Staal, een culturele bestemming. Samen met medebewoners Paradiso noord, Stichting Tolhuistuin, Framer Framed, Solid Ground Movement en Tip Noord is hier invulling aan gegeven. Het menu van THT bestaat uit kleine gerechten uit alle windstreken die uitnodigen om te delen.
safety first
17 x ultieme hotspots in Amsterdam-Noord Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Views. Likeability of 5. Views. Pijltje. Pijltje. Views. Pijltje. Pijltje. Likeability of 5. Views. V
Dit cultureel café-restaurant zit op een toplocatie met kilometers water van het IJ rondom en de buzz van Amsterdam in de verte. Eten doe je uit een Nederlands-Mediterraanse keuken waarin ook borrelhappen thuishoren. Leuk is het Stampvol-concept met iedere zondagmiddag livemuziek en stamppotten met vlees of vegabal voor een tientje. Zomers staan er van donderdag tot en met zondag livebandjes op het Noorderlichtpodium. Adres: NDSM-Plein 102, 1033 WB Amsterdam. Als vliegen op de stroop, zo snel wist iedereen Restaurant Stroop met pannenkoeken meer te vinden. Niet zo gek, want in deze oude voetbalkantine huist een puik pannenkoekenrestaurant met een waanzinnig terras. De vertrouwde pannenkoek is hier in een nieuw jasje gestoken en de ingrediënten komen van eigen oogst en terrein; Stroop hoort bij stadslandbouwproject NoordOogst. Denk: scharrelspek van de Buitengewone varkens en biertjes van brouwerij De Vriendschap. Lekker, voedzaam en duurzaam. Adres: Meteorenweg 272, 1035 RN Amsterdam. Jumbo Foodmarkt in Noord.
kraamcadeau met naam
Restaurant in Zeecontainers Amsterdam-Noord Pllek.
Je bent nu hier: Home / Buiten de deur / Bijzonder uit eten / Heerlijk gegeten in zeecontainers. Heerlijk gegeten in zeecontainers. Door Jenny Reageren. Het was absoluut verrassend dat mijn lunchafspraak in zeecontainers bleek te zijn. In Amsterdam-Noord, op de NDSM-werf bij restaurant Pllek. Je moet het wel weten, anders ga je er zo aan voorbij Vlakbij de gratis pont tussen Amsterdam Centraal en de NDSM-werf.
paro preventie assistente
Home Café Modern.
tel: 020 494 06 84. maandag t/m zaterdag vanaf 12u. boven café modern kun je slapen in hotel cafe modern. cafe modern serveert een vast menu., natuurlijk houden we rekening met. vegetariërs, diëten, allergieën en. voor een voorbeeld kijk hier.
restaurant amsterdam
Leukste hotspots Amsterdam Noord MyTravelBoektje.
Leuke muziek, goede wijnen en het eten is perfect. De pompoen ravioli met truffel is het omfietsen sowieso waard, maar de kreeft en frietjes zijn ook echt the bomb! Gezonde biologische soepen voor als je de kroketten in de kantine zat bent. Elke week hebben ze verschillende soepen die geserveerd worden met vers landbrood. Geen zin in soep? Ze hebben ook heerlijke broodjes, taarten en af en toe salades. De Soepboer zit op de van der Pekstraat 93 en is de ideale plek voor een snelle lunch of een gezonde afhaal maaltijd op kantoor! Niet meer weg te denken want de Eye domineert de skyline van Amsterdam. Je kunt hier heerlijk lunchen en natuurlijk naar de bios. Ze draaien vooral moderne art-house films en de bekende klassiekers. Veel gaver dan een filmpje pakken bij Pathé. Dit zit schuin tegenover het Eye waar je net als bij Paradiso kunt genieten van upcoming bands and artists. Ze hebben een chille terras tuin dus als het zonnetje schijnt zit je hier helemaal top. Ze hebben ook een café/restaurant en dat is voor de hipsters uit Noord een echte hotspot!
makelaar amsterdam noord
Restaurant Noordwest Noordermarkt Amsterdam.
Midden in de Amsterdamse Jordaan, gelegen aan de altijd gezellige Westerstraat en de prachtige Noordermarkt. Een stukje Frankrijk in Amsterdam waar iedereen welkom is voor goed eten en dito wijn. Bij ons is de drempel laag en het niveau hoog.
Restaurant Brooklyn Amsterdam EAT-DRINK-MEET 31207220660.
The Brooklyn Restaurant is a monumental building that definitely deserves a visit. Right now, you can enjoy food and drink in our new restaurant! A photo posted by Murad @mdmurad1007 on Jun 22, 2016 at 336am: PDT. 1033 WB Amsterdam. 2018 Restaurant Brooklyn Amsterdam.
De leukste restaurants met kinderen! Kidsproof Amsterdam.
Zoek je een plekje om te lunchen of gewoon een kop koffie te drinken? Check hier onze tips voor kindvriendelijke restaurants in Amsterdam! En omdat soms een pannenkoekenrestaurant heel praktisch is, maar je ook wel eens verlangt naar een klein charmant Italiaans eettentje, vind je hier een bonte mix. Alle Uit eten.
De 10 beste restaurants in de buurt van NDSM TripAdvisor.
Met vrienden uit eten 19/06/2018. Diner met Groep 20/05/2018. Keukens: Nederlands, Europees. 192 van 3.647 restaurants in Amsterdam. 13, km van NDSM. Wat een aanfluiting! Fantastisch eten, maar te wein 25/05/2018. Keukens: Mediterraan, Europees, Spaans, Fusion. Reserveer een tafel. Bickers aan de Werf. 55 van 3.647 restaurants in Amsterdam. Bickerswerf 2 1013 KX. 17, km van NDSM. Een warme deken 15/07/2018. Super plek om te lunchen 05/06/2018. Keukens: Nederlands, Europees, Hedendaags. Reserveer een tafel. 367 van 3.647 restaurants in Amsterdam. Van Diemenstraat 408 1013 CR. 12, km van NDSM. Verrassende wijnen 20/06/2018. Voor deze prijs mag het totaal 16/06/2018. Keukens: Nederlands, Europees, Internationaal. 90 van 3.647 restaurants in Amsterdam. 19, km van NDSM. Alles overtreffend 20/07/2018. Keukens: Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten, Europees. Reserveer een tafel. Small World Catering. 77 van 3.647 restaurants in Amsterdam. Binnen Oranjestraat 14. 21, km van NDSM. Beste Vibe/Beste lunchdeals 09/10/2017. Reserveer een tafel. Bagels Beans Haarlemmerdijk. 140 van 3.647 restaurants in Amsterdam. Haarlemmerdijk 122 Noord Holland.
35 beste restaurants in Amsterdam 2018.
35 beste restaurants in Amsterdam 2018. Of je er nu woont, werkt of komt voor een gezellig avondje uit: het is altijd fijn om de beste restaurants in Amsterdam te kennen. JAN zet daarom al haar favoriete adressen op een rij, onderverdeeld in drie categorieën. UITGEBREID DINEREN MET GERECHTEN VAN TOPKWALITEIT. 1/ Ciel Bleu Ciel Bleu is écht eten op niveau.

Contacteer ons