Op zoek naar uit eten amsterdam noord?

Amsterdam - Slotenmaker Antwerpen Rob.
Logisch ook, want elk pand heeft zijn eigen beveiligingsnoden. Wij komen bij je langs, bestuderen de uitdagingen en stellen onze totaaloplossingen voor, op basis van je budget. Een veilige woning, met de beste bescherming voor je kostbaarheden of goederen met emotionele waarde.
17 x ultieme hotspots in Amsterdam-Noord Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Views. Likeability of 5. Views. Pijltje. Pijltje. Views. Pijltje. Pijltje. Likeability of 5. Views. V
Dit cultureel café-restaurant zit op een toplocatie met kilometers water van het IJ rondom en de buzz van Amsterdam in de verte. Eten doe je uit een Nederlands-Mediterraanse keuken waarin ook borrelhappen thuishoren. Leuk is het Stampvol-concept met iedere zondagmiddag livemuziek en stamppotten met vlees of vegabal voor een tientje. Zomers staan er van donderdag tot en met zondag livebandjes op het Noorderlichtpodium. Adres: NDSM-Plein 102, 1033 WB Amsterdam. Als vliegen op de stroop, zo snel wist iedereen Restaurant Stroop met pannenkoeken meer te vinden. Niet zo gek, want in deze oude voetbalkantine huist een puik pannenkoekenrestaurant met een waanzinnig terras. De vertrouwde pannenkoek is hier in een nieuw jasje gestoken en de ingrediënten komen van eigen oogst en terrein; Stroop hoort bij stadslandbouwproject NoordOogst. Denk: scharrelspek van de Buitengewone varkens en biertjes van brouwerij De Vriendschap. Lekker, voedzaam en duurzaam. Adres: Meteorenweg 272, 1035 RN Amsterdam. Jumbo Foodmarkt in Noord.
babykaartjes
Home Café Modern.
tel: 020 494 06 84. maandag t/m zaterdag vanaf 12u. boven café modern kun je slapen in hotel cafe modern. cafe modern serveert een vast menu., natuurlijk houden we rekening met. vegetariërs, diëten, allergieën en. voor een voorbeeld kijk hier.
restaurant amsterdam
Welkom bij Thais restaurant Pasoek.
Bij Thais restaurant Pasoek kunt u lekker uit eten, lunchen, uw eten afhalen of laten bezorgen binnen Amsterdam-Noord. Elke week is er een afhaalgerecht in de aanbieding, het weekmenu. Daarnaast serveren wij de Pasoek Special: een wisselende, Thaise lekkernij die niet op de reguliere menukaart voorkomt. Welk gerecht in de aanbieding is of wat de Pasoek Special is kunt u vinden op deze website. Het restaurant is gevestigd aan de Kamperfoelieweg 7 in Amsterdam, vlakbij het Mosplein, de Pekmarkt, het NH-Hotel en op loopafstand van het Eye Filmmuseum en de Tolhuistuin.
sophos
Leukste hotspots Amsterdam Noord MyTravelBoektje.
Leuke muziek, goede wijnen en het eten is perfect. De pompoen ravioli met truffel is het omfietsen sowieso waard, maar de kreeft en frietjes zijn ook echt the bomb! Gezonde biologische soepen voor als je de kroketten in de kantine zat bent. Elke week hebben ze verschillende soepen die geserveerd worden met vers landbrood. Geen zin in soep? Ze hebben ook heerlijke broodjes, taarten en af en toe salades. De Soepboer zit op de van der Pekstraat 93 en is de ideale plek voor een snelle lunch of een gezonde afhaal maaltijd op kantoor! Niet meer weg te denken want de Eye domineert de skyline van Amsterdam. Je kunt hier heerlijk lunchen en natuurlijk naar de bios. Ze draaien vooral moderne art-house films en de bekende klassiekers. Veel gaver dan een filmpje pakken bij Pathé. Dit zit schuin tegenover het Eye waar je net als bij Paradiso kunt genieten van upcoming bands and artists. Ze hebben een chille terras tuin dus als het zonnetje schijnt zit je hier helemaal top. Ze hebben ook een café/restaurant en dat is voor de hipsters uit Noord een echte hotspot!
makelaar amsterdam noord
Restaurant STROOP Pannenkoekenhuis Amsterdam.
Met Facebook verbinden. Schrijf je in voor onze STROOP-nieuwtjes. Pannenkoekenhuis in Amsterdam. De oude voetbalkantine van sportpark Melkweg is omgetoverd tot een uniek pannenkoekenhuis met een waanzinnig terras. Deze verborgen parel van Amsterdam-Noord is veel meer dan een gewoon pannenkoekenhuis.
De leukste restaurants met kinderen! Kidsproof Amsterdam.
Zoek je een plekje om te lunchen of gewoon een kop koffie te drinken? Check hier onze tips voor kindvriendelijke restaurants in Amsterdam! En omdat soms een pannenkoekenrestaurant heel praktisch is, maar je ook wel eens verlangt naar een klein charmant Italiaans eettentje, vind je hier een bonte mix. Alle Uit eten.
Café Restaurant De Pont gelegen aan de oevers van het IJ.
Het terras aan de westzijde gaat om 17.30 open, waar u kunt genieten van de ondergaande zon. Hier serveren wij in de zomermaanden het diner, bestaande uit gegrilde gerechten van de houtskoolgrill. Ontbijt en lunch kaart. Buiksloterweg 3-5 1031 CC Amsterdam Tel.
Amsterdam-Noord restaurants in Amsterdam IENS.
Pernis / Heijplaat 0. R'dam' Noord 0. Nieuwe werk 0. West / Delfshaven 0. Lage Weide 0. Oog in Al 0. Den Haag Centrum 0. Indische buurt 0. Spaarndammer en Zeeheldenbuurt 0. Nieuwe westen 0. Oude westen 0. Oude noorden 0. Lange nieuwstraat 0. Tolsteeg en rotsoord 0. Nieuw engeland, Thomas à Kempisplantsoen 0. Tweede daalsebuurt 0. De 9 Straatjes 1. Centraal Station Amsterdam 0.
Top 5 restaurants Amsterdam Noord PlusOnline.
Wekelijkse Plus Taaltest. Ga terug naar: home eten drinken Aan tafel met IENS. Top 5 restaurants Amsterdam Noord. David de Wilde Gepubliceerd: 02-05-2016 Gewijzigd op: 08-12-2016. Op het moment dat ik dit stuk schrijf, hebben we net de koudste koninklijke feestdag sinds 1985 achter de rug.
Cafe Restaurant De IJ-kantine, NDSM werf Amsterdam Noord.
De IJ-kantine is een prachtige locatie om een onvergetelijk bedrijfsfeest, borrel of bijeenkomst te geven die zeker indruk zal achterlaten bij uw familie, vrienden, personeel of klanten. Het KinderKnutselPaleis Zaterdag 28 29 juli 14u tot 17u op 28 juli 2018 1400.: NDSM-kade 5, 1033 PG Amsterdam.

Contacteer ons