Zoeken naar uit eten amsterdam noord

De 10 beste restaurants in de buurt van NDSM TripAdvisor.
van Riemsdijkweg Naast pont NDSM TERREIN AMSTERDAM NOORD. 01, km van NDSM. Leuke ervaring voor de kindere 14/04/2018. Boottocht met gratis pannenkoe 03/04/2018. Keukens: Nederlands, Europees. 1.196 van 3.563 restaurants in Amsterdam. 01, km van NDSM. Heel leuk en lekker! Weinig eten voor behoorlijk ho 31/10/2016.
Amsterdam
Leukste hotspots Amsterdam Noord MyTravelBoektje.
Leuke muziek, goede wijnen en het eten is perfect. De pompoen ravioli met truffel is het omfietsen sowieso waard, maar de kreeft en frietjes zijn ook echt the bomb! Gezonde biologische soepen voor als je de kroketten in de kantine zat bent. Elke week hebben ze verschillende soepen die geserveerd worden met vers landbrood. Geen zin in soep? Ze hebben ook heerlijke broodjes, taarten en af en toe salades. De Soepboer zit op de van der Pekstraat 93 en is de ideale plek voor een snelle lunch of een gezonde afhaal maaltijd op kantoor! Niet meer weg te denken want de Eye domineert de skyline van Amsterdam. Je kunt hier heerlijk lunchen en natuurlijk naar de bios. Ze draaien vooral moderne art-house films en de bekende klassiekers. Veel gaver dan een filmpje pakken bij Pathé. Dit zit schuin tegenover het Eye waar je net als bij Paradiso kunt genieten van upcoming bands and artists. Ze hebben een chille terras tuin dus als het zonnetje schijnt zit je hier helemaal top. Ze hebben ook een café/restaurant en dat is voor de hipsters uit Noord een echte hotspot!
Miele wasmachine
17 x ultieme hotspots in Amsterdam-Noord Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Views. Pijltje. Pijltje. Views. Views. Likeability of 5. Views. Pijltje. Pijltje. Views. Views. Camer
Dit cultureel café-restaurant zit op een toplocatie met kilometers water van het IJ rondom en de buzz van Amsterdam in de verte. Eten doe je uit een Nederlands-Mediterraanse keuken waarin ook borrelhappen thuishoren. Leuk is het Stampvol-concept met iedere zondagmiddag livemuziek en stamppotten met vlees of vegabal voor een tientje. Zomers staan er van donderdag tot en met zondag livebandjes op het Noorderlichtpodium. Adres: NDSM-Plein 102, 1033 WB Amsterdam. Als vliegen op de stroop, zo snel wist iedereen Restaurant Stroop met pannenkoeken meer te vinden. Niet zo gek, want in deze oude voetbalkantine huist een puik pannenkoekenrestaurant met een waanzinnig terras. De vertrouwde pannenkoek is hier in een nieuw jasje gestoken en de ingrediënten komen van eigen oogst en terrein; Stroop hoort bij stadslandbouwproject NoordOogst. Denk: scharrelspek van de Buitengewone varkens en biertjes van brouwerij De Vriendschap. Lekker, voedzaam en duurzaam. Adres: Meteorenweg 272, 1035 RN Amsterdam. Jumbo Foodmarkt in Noord.
alternatief nieuws
Top 7 restaurants in Amsterdam Noord I amsterdam.
Tucked behind Central Station is Amsterdam Noord North, a growing cultural hub of art and gastronomy. After viewing the exhibitions and chatting with the locals, sit down for a meal at one of these top restaurants in Amsterdam Noord. Top 7 restaurants in Amsterdam Noord.
makelaar amsterdam noord
Cafe Restaurant De IJ-kantine, NDSM werf Amsterdam Noord.
Welkom bij Restaurant-Café De IJ-Kantine Amsterdam. De IJ-kantine is een vrolijk en eigentijds ingericht restaurant-café. Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. Vanaf s morgens kunt u hier terecht voor een kop koffie en ontbijt, later op de dag worden er heerlijke ambachtelijk bereide lunches en diners geserveerd.
Noord-gestoord! Favoriete Restaurants in A'dam' Noord ELLE Eten.
Favoriete Restaurants in A'dam' Noord. Amsterdam-Noord is booming. Creatief talent vestigt zich massaal in de noordelijke regionen van onze hoofdstad en ook op culinair vlak is er van alles te beleven. Van pop-up restaurants tot hotels en lunchcafés, dit zijn de meest happening hotspots. Bij deze 8 hotspots kun je het lekkerste eten afhalen in Amsterdam.

Contacteer ons